Харківський футбольний клуб підписав бразильського гравця

Гравець з Ріо-де-Жанейро грав за команду "Дніпро"

Харківський футбольний клуб "Метал" підписав контракт з 31-річним бразильським захисником Андерсоном та Сілвейра Рібейро, більш відомим як Андерсон Піко. Про це повідомляє ресурс sport.ua.

Сайт про спорт також пише, що до того, як почати грати за харківську команду футболіст виступав в Бразилії за "Греміо", "Фігейренсе", "Жувентуде", "Шапекоенсе", "Фламенго", а також український "Дніпро" і угорську "Кишварду". Останнім клубом Піко став бразильський "Жувентус" (Жарагуа-ду-Сул). За нього він виступав з січня по травень 2020 року.

Андерсона вже внесли в заявку "Металу". Жовто-сині дали йому 36-й номер. За "Метал" Піко виступатиме як вільний агент.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 5 вересня, нова футбольна команда "Металіст 1925" зіграла перший домашній поєдинок нового сезону.
Матч пройшов з глядачами. Квитки можна було придбати в інтернеті і їх можна було показувати на вході в електронному вигляді. Пускати на стадіон почали за годину до її початку. Єдина умова - дотримуватися карантинні норми.
Матч в Харкові - не єдиний, який відбувся з уболівальниками. Про те, що можна заповнити вболівальниками 25% місць на стадіонах заявили клуби в Києві та Херсоні: "Оболонь" - "Верес" і "Кристал" - "Миколаїв". Продаж квитків проводилася з розрахунку не більше чверті від загальної кількості місць на стадіоні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися