Стало відомо, скільки прокурорів Харківської області не пройшли переатестацію

Понад чверть атестованих прокурорів звільнені від займаних посад

У Харківській області не пройшли атестацію 69 прокурорів. Про це повідомляє Накипіло з посиланням на прокуратуру Харківської області.

Видання пише, що прокурори регіональної прокуратури подали 267 заяв про намір пройти атестацію. Четверо прокурорів такі заяви не надали або надали заяви, які не відповідають встановленій формі. Пізніше їх звільнили з органів прокуратури.

Станом на 9 вересня в прокуратури області прийшло 220 рішень кадрових комісій щодо співробітників прокуратури Харківської області, які проходили атестацію. Успішно пройшов атестацію 151 прокурор. Відносно 25 прокурорів рішення комісій ще немає.

Не пройшли атестацію 69 прокурорів. Станом на 9 вересня 52-х прокурорів звільнили від займаних посад за рішенням про неуспішну переатестацію кадрових комісій.

Список прокурорів прокуратури Харківської області, які не пройшли атестацію, можна подивитися тут.

Довідка "Коментарів": в липні працівники регіональних прокуратур переатестовувались. У перші дні члени кадрових комісій почали підозрювати, що хтось злив правильні відповіді на тестові завдання. Згодом ця інформація підтвердилася. В цілому по Україні атестацію не пройшли 22% прокурорів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, прессекретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко міг брати участь в серпні 2014 року у Всеросійському молодіжному форумі "Селігер" - відомому з'їзді молодих прихильників Путіна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися