Вивчення проблем міста і пошуки їх вирішення: деталі робочого візиту Світличної в Красноград

Жителі Краснограда обговорили з депутатом Харківської обласної ради Юлією Світличною можливості вирішення міських проблем

Депутат Харківської облради Юлія Світлична зустрілася з жителями Краснограду і відвідала місцеві підприємства. Так, 16 лютого в рамках робочого візиту в Красноград Юлія Світлична зустрілася з представниками громади для вивчення проблем міста та пошуку їх вирішення у правовому полі.

У ході візиту депутат Харківської облради відвідала місцевий ринок, а також побувала на місцевій агрофірмі "Пісчанська", яка забезпечує сотні жителів Краснограда робочими місцями і має на балансі більше тисячі дійних корів, випускаючи продукцію на базі сучасних технологій.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові оголошено конкурс на вакантну посаду директора Департаменту економіки і міжнародних відносин обласної облдержадміністрації (ХОДА). Про це свідчить розпорядження опубліковане на офіційному сайті ХОДА. Згідно з документом, посадовий оклад становить 12 тис. грн. Зазначається, що документи прийматимуть до 20 лютого, а ось оцінювання кандидатів проведуть 24 лютого.



Джерело: https://comments.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися