У Харкова знайшлися гроші на інсулін і зарплату працівникам "Тепломереж"

Засоби буде виробити Харківська мерія

Влада Харкова дадуть гроші на закупівлю інсуліну для хворих на діабет і на зарплату працівникам КП "Харківські теплові мережі". Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

Розпорядження підписав 9 жовтня секретар Харківської міської ради Олександр Новак.

За документом, Департамент бюджету і фінансів розгляне на черговій сесії відповідні зміни в бюджеті міста на 2020 рік.

Заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан зазначила, що виділення коштів для хворих на діабет - це життєво важливе питання.

"Ми розраховуємо, що ці кошти дадуть нам перепочинок до того моменту, поки на ці цілі не прийдуть гроші з державного бюджету в розмірі 10,4 млн, які вже виділені нам постановою Кабміну. Потрібен час, щоб ці мільйони надійшли в місто. Але поки їх немає, і нам самим треба визначитися з цим питанням. Дуже сподіваємося, що депутати нас підтримають і кошти будуть знайдені ", - заявила віцемер.

Крім того, планується, що на сесії також виділять 25 млн грн на заробітну плату для працівників КП "Харківські теплові мережі".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, КП "Харківські тепломережі" переглянуло борг населення за газ. На комунальному підприємстві кажуть про повну готовність для старту опалювального сезону. П'ятимільярдний борг вийшло реструктуризувати. Заборгованість "Харківських теплових мереж" "Нафтогазу України" була 5,8 мільярда гривень, "Харківміськгазу" - 280 мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися