Стало відомо, коли в Харкові почнеться опалювальний сезон - офіційна інформація

Харків готовий до подачі тепла

У Харкові опалювальний сезон розпочнеться вчасно, тобто 15 жовтня. Відповідне розпорядження підписав секретар Харківської міської ради Олександр Новак, йдеться на сайті мерії.

Опалювальний сезон 2020-2021 рр. почнеться в Харкові післязавтра в четвер, тобто вчасно - 15 жовтня. За підписаним документом, тепло почнуть подавати в лікарні, установи освіти, інші об'єкти соціально-культурної сфери, а також в житлові будинки.

Відзначимо, що Харків готовий до подачі тепла: в місті закінчені реконструкція і ремонт котелень, а також теплових мереж.

Нагадаємо, за даними КП "Харківські теплові мережі", станом на 1 вересня в Харкові переклали 40,3 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж, а також мереж гарячого водопостачання. Найбільше робіт провели в пер. Забайкальському, Садовому проїзді, Стадіонному проїздові, по вул. Броненосця "Потьомкін", вул. Богдана Хмельницького, вул. Амосова. Завершуються роботи по вул. Фонвізіна, пров. Слюсарній, вул. Киргизькій, вул. Івана Камишева, вул. Дніпровській та ін. Тривають роботи по пр. Московському, пр. Індустріальному, пр. Тракторобудівників, вул. Шевченко.
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові впала ціна на гарячу воду та опалення. Згідно з інформацією підприємства нові тарифи встановили постановою Національної комісії, яка проводить державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 9 вересня. Істотний вплив на розмір тарифів зробило зниження вартості постачання природного газу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися