"До кінця тижня максимально наблизимо завершення запуску тепла в житлових будинках" - Харківська міськрада

У Харкові обігрівається тільки половина житлових будинків

У Харкові опалення з'явилося в 90% будівель соціально-культурної сфери й тільки в 50% житлових будинків. Про це повідомив секретар міської ради Олександр Новак.

Він пообіцяв, що в кінці тижня Харків максимально наблизиться до того, що майже всюди в житлових будинках буде опалення.

"До кінця тижня буде завершено план з запуску тепла в навчальних і лікувальних установах, і максимально наблизимо завершення запуску тепла в житлових будинках", - запевнив секретар міськради.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, ще 13 жовтня секретар Харківської міської ради Олександр Новак підписав розпорядження про старт опалювального сезону 15 жовтня. Минулого тижня він говорив, що Харків готовий до подачі тепла: в місті закінчені реконструкція і ремонт котелень, а також теплових мереж. Однак, батареї в покладений термін так і не включили. Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрія Руденко заявив 16 жовтня, що тепло в житлових будинках повинно з'явиться протягом восьми днів. Також він стверджує, що комунальні служби запускають соціальну сферу - дитячі сади, школи, лікарні - з неділі, 18 жовтня, повномасштабно запускається опалення в житлових будинках. Котельні працюють в повному порядку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися