В Харкові п’яний за кермом намагався відкупитися від копів

Автомобіліст, якого зупинили за порушення ПДД у Харкові, виявився п’яним та ще й з підробленими правами

У Харкові нетверезий автомобіліст із підробленим водійським посвідченням пропонував патрульним хабар. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківської області у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Копи зупинили ВАЗ, який порушив правила дорожнього руху на проспекті Тракторобудівників. У ході спілкування з водієм патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Крім того, автомобіліст надав правоохоронцям посвідчення водія, яке мало ознаки підробки.

Щоб уникнути відповідальності, водій запропонував патрульним 7 тисяч гривень хабара. Копи відмовилися та попередили автомобіліста про кримінальну відповідальність, яка передбачена чинним законодавством. Та це не подіяло. Чоловік відкрив задні двері патрульної машини та жбурнув гроші на сидіння. Все це зафіксували нагрудні бодікамери патрульних. На місце прибула слідчо-оперативна група.

Тепер водієві загрожує кримінальна відповідальність. Крім того, патрульні склала адміністративний протокол щодо відмови від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння (ч.1 ст. 130 КУпАП).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові таксист з ознаками наркотичного сп’яніння влаштував ДТП. У такому стані його спіймали вже вп’яте за місяць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися