Харківський метрополітен планує витратити 72 мільйони на ремонт ескалаторів

Харківський метрополітен у 2020 році витратить 72 мільйони на ремонт і обслуговування ескалаторів

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" витратить майже 72 мільйони гривень на ремонт і техобслуговування ескалаторів, угоду хочуть укласти з "улюбленим" підрядником. Про це у Facebook повідомляє Харківський антикорупційний центр, передають "Коментарі. Харків".

Так, згідно з інформацією в системі закупівель Prozorro, ТОВ "Ваго-рев" за переговорною процедурою може укласти з метрополітеном договір з ремонту та техобслуговування ескалаторів. Його сума становить 71,7 млн грн. До цього КП двічі намагалося провести цей тендер, але брало участь у торгах лише ТОВ "Ваго-рев".

В описі закупівлі мова йде про те, що обслуговування необхідно 45 ескалаторам, роботи будуть проводитися цілодобово протягом року.

Згадана фірма, яка претендує на виконання робіт, до цього займалася виключно ремонтом і технічним обслуговуванням рухомого складу метрополітену. Власниками ТОВ "Ваго-рев" є Євген Ананченко з Ізраїлю та дніпровське ТОВ "Харків інвест проект", кінцевим бенефіціарним власником якого є Віталій Журавльов з Дніпра. Всього ТОВ "Ваго-Рев" виграло тендерів в харківської підземки на суму 1,8 млрд. грн.

Також ТОВ "Ваго-рев" уклало договір на 1,35 млн. грн. з КП "Підземне місто" з ремонту та технічного обслуговування двох ескалаторів, розташованих у підземному пішохідному переході біля станції метро "Університет".


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав, що в Харкові поліція розслідує факт можливого використання будівельного сміття замість щебеню під час ремонту внутрішньоквартальних доріг в 2019 році.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися