У харківському аеропорту скасовують рейси

Через туман у харківському аеропорту скасовують та затримують рейси

Сьогодні, 20 лютого, у Харкові через туман в аеропорту скасували та перенесли кілька рейсів, що були заплановані на ранок. Про це свідчать дані онлайн табло аеропорту, передають "Коментарі. Харків".

Зокрема скасували рейс з Харкова до Києва, який мав відлетіти о 7:05 та більше ніж на дві години затримали рейс у Стамбул. Замість 10:20 відліт перенесли на 12:40.

Крім того, скасували рейс з Тель-Авива. Літак мав прибути до Харкова о 4:45. Затримується і прибуття літаків із Стамбулу та Дортмунду.  Замість 9:25 літак із Стамбулу очікують о 12:15, а рейс із Дортмунду замість 12:55 о 13:55.

За даними синоптиків у четвер, 20 лютого,  на Харківщині хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 метрів на секунду. Температура повітря по місту +2 - + 4 градуси.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що літак з евакуйованими з Китаю українцями кружляє в небі над Харковом. Ймовірно через туман він не зміг приземлитися у аеропорту "Харків" та відлетів у напрямку Полтави, а потім взяв курс на Бориспіль.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися