Стало відомо, скільки мільйонів витратить Харківська міськрада на новорічну модульну конструкцію

Мерія підписала договір з ФОПом, який з'явився в серпні цього року

Міська ялинка на центральній площі Харкова обійдеться місту в майже 4,5 мільйона гривень. Про це йдеться в тендері, опублікованому на ProZorro, пише Харківський антикорупційний центр.

У ХАЦ розповіли, що комунальне підприємство "Міськсвітло" 27 жовтня уклало договір вартістю 2,96 млн. грн. з ФОП Сірченко Артур Владиславович про придбання модульної конструкції до новорічних та різдвяних свят на площі Свободи.

Антикорупціонери відзначають, що Артур Сірченко зареєструвався ФОПом 19 серпня 2020.

Ще 1,4 млн. Грн. міська влада збирається витратити на послуги з встановлення та налаштування цієї модульної конструкції.

"Багатофункціональна збірна-розбірна конструкція з модулів являє собою об'ємну світлову декорацію, розміром 26,5 м*0,6 м*11,5 м. Основа металевого каркасу, складається з 3 частин – центральної та 2-х бічних (нижчими по висоті), що з’єднуються між собою.  На несучому каркасі знаходяться модульні елементи, що стикуються між собою та складаються в суцільну картину. Всього 62 модулі. Вага конструкції має бути не більше 5 т. Гарантійний термін на металеву конструкцію - 36 місяців. Гарантійний термін на світлову частину - 12  місяців", - уточнюють в ХАЦ.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові Комунальне підприємство "Підземне місто" збирається витратити 9,35 млн грн на послуги з прибирання. Клінінг містить вологу обробку із застосуванням мийних засобів, підмітання, санітарної обробки підземних пішохідних переходів та прилеглих територій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися