На Харківський онкоцентр оголосили ще один тендер

Попередньо, вартість робіт, заявлена в торгах складає майже 900 мільйонів гривень

На будівництво нового онкоцентру в Харкові оголосили ще один тендер. Про це йдеться в системі державних закупівель "Прозорро", пише СтройОбзор.

Попередня вартість робіт, які повинні завершити до кінця 2021 року, становить 836,7 млн. Грн.

Нагадаємо, заморожене губернатором Харківської області Олексієм Кучером будівництво онкоцентру, нібито подану в "Велике будівництво", стало відкриттям для Володимира Зеленського. Офіс президента опублікував у Facebook відео, де Зеленський говорить, що не чув про цей проєкт. Перше питання від ЗМІ Зеленському стосувався онкоцентру і того факту, що його будівництво зараз заморозили. Президент сказав, що раніше не чув про центр взагалі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, уряд виділить кошти на реалізацію пріоритетних проєктів розвитку в соціальній сфері. 4 листопада, Кабмін затвердив порядок надання субвенції регіонам по фінансовій підтримці важливих інфраструктурних проєктів. Перш за все, медичних і освітніх. "100 млн грн буде виділено обласному бюджету Харківської області на будівництво нового комплексу обласного центру онкології. 300 млн грн на будівництво нового центру перинатології, акушерства і гінекології в місті Ужгороді. 4 млн грн на реконструкцію приміщення для встановлення лінійного прискорювача в Житомирському обласному онкодиспансері. Також на будівництво нових дитячих садків в Черкаській і Київській областях буде виділено майже 90 млн грн ", - зазначив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися