На борту літака з Китаю, що приземлився в Харкові, пасажирів з температурою не було

У пасажирів та членів екіпажу літака з Уханю не виявили жодних симптомів ГРВІ

Інформація про пасажирку з температурою на борту літака, що евакуював людей з Китаю та приземлився у харківському аеропорту, не підтвердилася. Про це розповів директор КЗОЗ "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Віктор Забашта. Відповідне відео виклав Telegram каналі "Веха", передають "Коментарі. Харків". 

Всього для зустрічі літака з Уханю в аеропорту "Харків" задіяли 6 бригад швидкої. Допомога медиків не знадобилася ні пасажирам, ні членам екіпажу. 

Крім того, за повідомленням МОЗ України, психоемоційний стан всіх пасажирів у нормі. Але вони потребують підтримки та розуміння зі сторони співгромадян.

Наразі всіх людей, що прибули з КНР, транспортують до місця обсервації у медичний центр Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавській області. Медики протягом 14 днів будуть проводити медико-санітарне спостереження як мінімум двічі на день всіх, хто перебуває в ізоляції.

Після прибуття до місця обсервації транспорт, яким перевозять евакуйованих  та членів команди, пройде дезінфекційну обробку. 

На борту літака перебували 45 українців, 27 іноземців та члени екіпажу і медики.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові дезінфікують літак, на якому прибули до Харкова евакуйовані з Китаю українці та іноземці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися