У Харківську міськраду звернулися з проханням побудувати ще одну школу

Мешканці найбільшого спального району склали та підписали петицію

Харків'яни звернулися до міської ради з петицією про те, що на Салтівці потрібна нова школа. Документ про це з'явився на сайті мерії.

Автор звернення Анастасія Трішина просить побудувати школу в новому мікрорайоні Джерела на Північній Салтівці.

"У цьому густонаселеному спальному мікрорайоні немає жодної школи. Будуються нові багатоповерхівки. Дітям доводиться ходити в школи сусідніх мікрорайонів через автомобільні дороги, це небезпечно", - йдеться у зверненні.

У ініціативи поки тільки 16 підписів. До закінчення збору є ще 87 днів. Пропозиція потрапляє на розгляд влади, якщо набирає 5000 підписів, на це відводиться три місяці.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, жителі Харкова звернулися до глави держави Володимиру Зеленському з проханням про закриття Харківського коксохіму, він же завод "Новомет". Петиція про це з'явилася на сайті президента України. Також харків'яни просять закрити або обмежити роботу чотирьох підприємств "Слобожанського коксового заводу", ТОВ "Термолайф-Україна", ТОВ "Завод Еластомер" і "Харківського лакофарбового заводу "Фарбосс". Електронний документ зараз увійшов до першої п'ятірки серед петицій і стоїть поруч з вимогами закрити Окружний адміністративний суд Києва і розв'язати питання з "євробляхами". Для обов'язкового розгляду петиція повинна зібрати 25 тисяч голосів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися