В Харкові можуть закрити дві станції метро

Через футбольний матч на «Металісті» у Харкові перекриють рух, громадський транспорт змінить маршрут, а станції метро можуть закрити

Сьогодні, 20 лютого, в Харкові можуть тимчасово закрити станції метро. Це пов’язано з проведенням футбольного матчу на стадіоні "Металіст". Про це повідомляє прес-служба харківського метрополітену у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

У підземці повідомили, що у зв'язку з проведенням футбольного матчу 1/16 фіналу Ліги Європи між командами "Шахтар" і "Бенфіка" (Португалія) на вимогу поліції можливе закриття для обслуговування пасажирів станцій "Спортивна" та "Метробудівників".

Крім того, через футбол перекриють рух біля стадіону, а громадський транспорт змінить маршрут. За інформацією прес-служби міської ради Харкова рух транспорту буде заборонений з 17:30 до 22:30.

З посиланням на Департаменті інфраструктури у міській раді повідомили, що буде перекрита дорога по провулку Власівському, вулицях Храмовій, Державінській, Плеханівській, та на ділянці від Молочної до Польової.

У цей час міські автобуси курсуватимуть наступним чином:

№68е і 232е здійснюватимуть висадку і посадку пасажирів на зупинці "Станція метро "Проспект Гагаріна";

№260е скоротить шлях руху так: - Плеханівська – станція метро "Завод ім. Малишева" (розворотне коло по Нехаєнка біля залізничної станції "Балашівка"), висадка і посадка пасажирів - на зупинці "Станція метро "Завод ім. Малишева";

№244е: - проспект Гагаріна - проспект Героїв Сталінграда - Морозова і далі за маршрутом;

№251е: - проспект Московський - Морозова і далі за маршрутом.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що з весни 2020 року міський електротранспорт Харкова повністю переходить на E-ticket. Поповнити старі карти для проїзду в метро буде неможливо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися