На сайті Харківської міськради з'явився оновлений список депутатів (документ)

Міська ТВК прийняла новий протокол, до якого увійшло 84 прізвища

Харківська міська територіальна виборча комісія заново оприлюднила список депутатів, яких обрали до Харківської міської ради за результатами виборів 25 жовтня 2020 року. Документ розмістили на сайті Харківської міськради.

Список складається з 84 прізвищ відповідно до протоколу про результати виборів депутатів від 14 листопада. Цей протокол міська ТВК прийняла після скасування попереднього, від 5 листопада.

Перелік депутатів не змінився. У списку - ті ж прізвища, що міська комісія оголосила до рішення суду.

Згідно із законом обрані депутати протягом двадцяти днів з дня офіційного оприлюднення результатів місцевих виборів повинні подати документи на реєстрацію в територіальній виборчій комісії. Вибрані одночасно до двох місцевих рад повинні вибрати, від якого мандата відмовитися.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Харкові суд прийняв позов кандидата в депутати від "Слуги народу" Олексія Ваца, і визнав вибори до міськради недійсними. Про це повідомив глава прес-служби Харківської міської ради Юрія Сидоренка. "Є дуже серйозні порушення виборного законодавства при встановленні результатів виборів до Харківської міськради", - пояснив Вац свій позов. Сидоренко заявив, що рішення суду неможливо виконати без роз'яснень цього ж суду про те, як виконати це рішення. Оскільки вже близько 40 людини зареєстрували як депутатів Харківської міськради з чого незрозуміло що з цими людьми робити.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися