У Харківській області з будівлі держбанку прибрали герб СРСР (фото)

Демонтаж виробляли в рамках декомунізації країни

В смт Печеніги Харківської області з будівлі державного банку прибрали герб СРСР. Про це повідомляє Telegram-канал "Декомунізація.Україна"

"Прикраса" знаходилося на фасаді будівлі. Про демонтаж на каналі розповіли активісти.

"Декомунізація на Харківщині триває", - написали вони та додали знімки оновленої будівлі.


Нагадаємо, Харківський метрополітен перейменував станцію "Московський проспект". "На виконання рішення міської ради від 16 жовтня 2019 року і з урахуванням рекомендації міської комісії з питань топоніміки та історико-культурного середовища завершені основні роботи з перейменування станції метрополітену" Московський проспект "в станцію" Турбоатом", - йдеться в повідомленні метрополітену.

Як повідомляли "Харків.Коментарі" раніше, в Харкові активісти "Світанку" вимагають перейменувати одну зі станцій підземок. На думку громадських діячів в нашому місті не повинно бути зупинки, яку назвали на честь радянського діяча. Так, представники громадської організації "Світанок" вимагають перейменувати станцію метро "Завод імені Малишева". За інформацією активістів, Інститут Національної Пам'яті направив відповідний лист в Харківський метрополітен, але відповіді не отримав.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися