Харківський Південний вокзал, як і раніше, шукає інвестора

Поки охочих немає

Харківський Південний вокзал опинився в переліку пріоритетних для держави інвестиційних проєктів на 2020-2023 роки. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій, пише KHARKIV Today.

Уряд днями затвердив пріоритетні інвестиційніпроєкти. Частина з них охоплює практично все, що стосується транспорту.

Пріоритетними для держави інвестиційними проєктами в залізничній галузі стали концесії вокзалів і станцій: Харків-Пасажирський, Дніпро-Головний, Вінниця, Миколаїв, Чоп, Київ-Пасажирський, Хмельницький, електрифікація ділянок Ковель-Ягодин-держкордон і Ковель-Ізов-держкордон, будівництво шляху "Мостиська-Скнилів", а також закупівля вантажних електровозів для оновлення рухомого складу "Укрзалізниці".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, уряд виділить кошти на реалізацію пріоритетних проєктів розвитку в соціальній сфері. 4 листопада, Кабмін затвердив порядок надання субвенції регіонам по фінансовій підтримці важливих інфраструктурних проєктів. Перш за все, медичних і освітніх. "100 млн грн буде виділено обласному бюджету Харківської області на будівництво нового комплексу обласного центру онкології. 300 млн грн на будівництво нового центру перинатології, акушерства і гінекології в місті Ужгороді. 4 млн грн на реконструкцію приміщення для встановлення лінійного прискорювача в Житомирському обласному онкодиспансері. Також на будівництво нових дитячих садків в Черкаській і Київській областях буде виділено майже 90 млн грн ", - зазначив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися