Поїздки чиновників мерії Харкова обійдуться місту в кругленьку суму

Мерія хоче використовувати автомобілі бізнес-класу Toyota Сamry або еквівалент, який в день повинен проїжджати близько 150 км, а також використовуватися для відряджень

Харківська міська рада збирається витратити понад 1,9 мільйона гривень на послуги з нерегулярних пасажирських перевезень. Про це йдеться на сайті державних закупівель ProZorro.

Мерія на цьому тижні оголосила тендер щодо закупівлі послуг з нерегулярних пасажирських перевезень на 2021 з очікуваною вартістю 1,993 мільйона грн.

В учасника торгів повинно бути не менше трьох легкових автомобілів, які обладнані системою кондиціонування повітря. Рік випуску автомобілів - не раніше 2009 року. Транспортні послуги повинні надаватися з водієм.

Так, мерія планує використовувати автомобілі бізнес-класу Toyota Camry або еквівалент, який в день повинен проїжджати близько 150 км, а також використовуватися для відряджень; Toyota Avensis або еквівалент, який також проїжджати близько 150 км в день; Nissan Teana або еквівалент, який буде проїжджати близько 100 км в день. Перші два авто планують використовувати і в вихідні та святкові дні.

Тендерні пропозиції приймаються до 11 грудня, в цей же день будуть проходити торги.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові, на площі Свободи, монтують близько 50 павільйонів для новорічної ярмарки . На заходах, які організовує мерія, можна буде купити випивку, їжу і непродовольчі товари. Ярмарок розпочнеться 19 грудня і триватиме до 17 січня.




Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися