У Харкові на ескалатори в метро витратять понад півсотні мільйонів

Комунальне підприємство виставило тендер на обслуговування підіймально-транспортних машин

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" збирається витратити 50,35 мільйона гривень на обслуговування ескалаторів всіх станцій. Тендер з даної заявкою з'явився на сайті державних закупівель Prozorro.

У документації до торгів сказано, що загальне число ескалаторів в міській підземці становить 45 одиниць, з яких 13 знаходиться на Холодногірсько-заводській лінії, 13 - на Салтівській та 19 - на Олексіївській.

Конкурс по тендеру призначено на 5 лютого 2021 року. В обов'язки переможця входить технічне обслуговування і підтримка ескалаторів в справному вигляді. На станціях метрополітену працюватимуть співробітники компанії-підрядника для оперативного техобслуговування і безперебійного перевезення пасажирів.

Крім цього, переможець конкурсу буде регулярно перевіряти справність тих чи інших деталей ескалатора.

Дані послуга знадобляться з 1 лютого 2021 року по 31 січня 2022.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, ще у вересні 2020 року в Харківському метрополітені стартувала   система оплати проїзду   банківськими картами. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже з'явилися на станціях метро "Держпром", "Метробудівників", "Архітектора Бекетова", "23 Серпня", "Ботанічний сад", "Університет", "Пушкінська", "Проспект Гагаріна", "Спортивна", "Завод імені Малишева", "Захисників України" і "Академіка Барабашова". Протягом чотирьох місяців збираються встановити по одному такому апарату на всіх станціях.






Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися