У Харкові з'явилася можливість отримати онлайн кілька важливих довідок

У Порталі електронних сервісів Харкова додалися послуги

У Харкові тепер можна отримати онлайн ще дві довідки. Про це повідомляє Департамент цифрової трансформації Харківської міської ради.

У відомстві уточнюють, що дані про місце проживання та склад сім'ї можна взяти на Порталі електронних сервісів міста Харкова. Послуга тепер доступна онлайн завдяки проєкту "Вбити довідку", який робиться спільними зусиллями Будинки нерухомості та Департаменту реєстрації.

Для отримання довідки в електронному форматі потрібно авторизуватися на сайті "Портал електронних сервісів міста Харкова", вибрати потрібну послугу, внести дані в обов'язкові для заповнення поля і відразу отримати ситуацію, довідку. Цей документ має - повна юридична сила, як і у паперовій довідки з мокрою печаткою. У разі необхідності її можна самостійно роздрукувати.

Відзначимо, сьогодні 83% довідок про місце проживання та склад сім'ї в місті формуються онлайн. Крім отримання цієї довідки, на порталі є понад 15 послуг.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Будинку нерухомості надають понад 100 видів послуг. Там можна оформити технічний паспорт, зареєструвати місце проживання, отримати інформацію про зареєстрованих осіб. Працює Будинок нерухомості з понеділка по суботу, без перерв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися