Друг Кернеса розповів, що мер рветься додому, але лікарі не відпускають

Павло Фукс спростував чутки про інсульт мера Харкова

Мер Харкова Геннадій Кернес хоче повернутися в місто до Нового року. Про це розповів один мера, бізнесмен Павло Фукс.

"Він рветься додому, каже -" Мені все одно, що буде ". Лікарі не те, що не рекомендують - не відпускають. А він все одно кричить - "Хочу додому". Зараз йому дають антибіотик спеціальний ", - зазначив чоловік.

Більш того Фукс зазначив, що Кернес вже самостійно і нормально дихає, але вночі його все одно підключають до ШВЛ. Також бізнесмен спростував чутки про інсульт мера. Фукс відмовився коментувати політичні суперечки в міськраді у зв'язку з обранням секретаря міськради, але підтвердив, що Кернес підтримує Ігоря Терехова.

Нагадаємо, новообраний Харківський міський голова Геннадій Кернес без присяги прийняв повноваження. Про це заявила голова Харківської міської територіальної виборчої комісії Ольга Мозгова. Глава Харківської ТВК відкривала першу сесію нових депутатів VIII скликання міської ради, 9 грудня. Вона заявила, що відповідно до законодавства, голова повинен приймати присягу особисто, тільки якщо його вибрали на цю посаду вперше. А так, Кернес вже приймав присягу 24 листопада 2010 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися