Вихідні зустрінуть харків'ян снігом та можливо ожеледицею з туманом

У вихідні водіїв попросили бути особливо обережними на дорогах Харківщини

У Харківській області в суботу і неділю очікується сніг та коливання температури від -6 ° С морозу до 1 ° С тепла. На дорогах можливо буде ожеледь разом з туманом. Про це повідомили в службі автомобільних доріг в Харківській області Укравтодор.

Для оперативного реагування на будь-які випадки ускладнення руху на автомобільних дорогах Харківщини чергуватимуть дорожники зі спеціальною технікою. Буде здійснюватися постійний моніторинг стану дорожнього покриття, за допомогою камер відеоспостереження.

"Увага, у зв’язку з можливими опадами та переходом температури через "0°C", на дорогах області місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем! З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 та 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився. Жінок з травмами голови відвезли в лікарню невідкладної медичної допомоги. Стан їх здоров'я задовільний.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися