У самому центрі Харкова відкриють новий McDonald's

Менеджери Be-it підтвердили, що новий McDonald's буде відкритий поруч з площею Свободи

У Харкові на площі Свободи з'явиться новий McDonald's. Про це повідомляє Newsroom з посиланням на маркетингове агентство Be-it, яке займається інформаційним супроводом McDonald's в Україні.

Нову швидкоїжу обладнають і відкриють для відвідувачів до Нового року.

Раніше інформація про відкриття McDonald's за адресою вулиця Сумська 39/8 з'явилася в соціальних мережах. Так, в Telegram-каналі "Харків 1 654" показали фотографії ящиків з обладнанням, на яких була проставлена фірмова абревіатура Mcd.


"Фотофакт. Макдональдсу на площі бути! Повним ходом йде будівництво, вже завозять обладнання", - зазначили автори поста.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, під будівлею ХОДА зібралися близько 500 підприємців - власників закладів громадського харчування з вимогою поміняти карантинні умови, щоб вони змогли працювати. Такий великої акції раніше представники цього бізнесу не проводили. Для деяких учасників мітингу він став першим в житті. Всі бізнесмени скаржаться на збитки. Подібної масштабної акції в Харкові не було давно, зазначає журналіст Павло Новик. "Представники закладів кажуть, що неможливо навіть вийти в нуль, працюючи до 8 вечора. В ситуації коли ніхто не скасовував оплату оренди, комуналки та податків. І що закритися дешевше, ніж працювати. Одна з вимог - дати можливість закладам самим вибирати час роботи, при цьому закладу зобов'язуються виконувати всі протиепідемічні норми. Вимоги передали в ХОДА ", - пише Новик у себе в Facebook і опублікував фото з місця подій.




Рина

1 лютого 2021, 11:20

Наконец-то)))

Вахтанг

22 грудня 2020, 12:57

ФОто площади с Лениным, новость тухленькая

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися