У Харківській поліції розповіли, скільки людей охороняли похорон Кернеса

Попрощатися з мером Харкова прийшло приблизно 110 тисяч осіб

Під Харківським Національним академічним театром опери та балету порядок забезпечували близько 430 поліційних. Про це повідомляє Newsroom з посиланням на джерело в поліції.

За даними правоохоронців за майже 5 годин громадянської панахиди попрощатися з померлим Харківським міським головою прийшли 100 тисяч осіб. Видання пише, що "а хвилину данину поваги градоначальнику віддавали 370 осіб, а це - шість харків'ян в секунду".

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу  пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його будуть ховати 23 грудня. О 7:00 буде відспівування мера в Благовіщенському соборі. Триватиме церемонія 40 хвилин. Далі труну доставлять в Оперний театр, де з 9:00 до 13:00 всі охочі зможуть попрощатися з Геннадієм Кернесом.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові пройшла похоронна церемонія мера міста Геннадія Кернеса. Спочатку тіло Геннадія Кернеса привезли в Благовіщенський собор на відспівування. Дороги навколо нього були перекриті, входи охороняла поліція. У церкві були припарковані автомобілі елітних марок. Попрощатися з покійним мером приїхав Михайло Добкін. Крім того, на похорон прибули політики та бізнесмени, серед яких є Кличко, Мураєв, Новинський, Фукс та ін.

Кернеса поховали близько 15:00. Під час церемонії похорону недалеко від кладовища хтось запустив феєрверк




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися