Вдова мера Харкова переписала частину бізнесу на матір Софії Кернес

Дочка Кернеса з 2015 року володіє квартирою в ЖК "Новопечерські липки"

Цивільна дружина, а нині вдова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська переписала свою частину бізнесу по одягу та взуттю на ймовірну мати Софії Кернес Ольгу Муравицьку. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на Єдиний реєстр юридичних осіб.

Антикорупціонери пишуть, що Ольга Муравицкая стала єдиним власником ТОВ "Торговий дім Модд'а" відразу після смерті Харківського міського голови. До цього, серед бенефіціарів компанії був ПАТ "НПК-Холдинг" - головний офіційний актив Кернеса протягом багатьох років.

Раніше Newsroom вже писав, що мова йде про бізнеследі Ольгу М. В ХАЦ повідомляють, що Ольга М. - це швидше за все Ольга Святославівна Муравицька. У відкритих джерелах можна знайти, що у жінки є дочка Соня.

Вона офіційний представник і дистриб'ютор японського бренду дитячого одягу преміумкласу "Miki House" в Україні. У бренду в Україні два магазини - один в Києві, другий - в Харкові. У Харкові відкрили магазин у 2006, в Києві - у 2007 році.

Цим брендом займається і володіє ТОВ "Торговий дім Модд'а". Ще 16 грудня 2020 року, в день смерті Кернеса, у фірми було два кінцевих бенефіціарів власника - цивільна дружина Геннадія Кернеса, Оксана Гайсинська, і Ольга Муравицька. А вже після смерті Геннадія Кернеса, фірму переписали та одноосібним кінцевим бенефіціарним власником стала Ольга Муравицька.


Нагадаємо, у Харківського міського голови Геннадія Кернеса   знайшлася 11-річна дочка. За його словами дівчинка живе в Лондоні разом з мамою.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові пройшла похоронна церемонія мера міста Геннадія Кернеса. Спочатку тіло Геннадія Кернеса привезли в Благовіщенський собор на відспівування. Дороги навколо нього були перекриті, входи охороняла поліція. У церкві були припарковані автомобілі елітних марок. Попрощатися з покійним мером приїхав Михайло Добкін. Крім того, на похорон прибули політики та бізнесмени, серед яких є Кличко, Мураєв, Новинський, Фукс та ін.

Кернеса поховали близько 15:00. Під час церемонії похорону недалеко від кладовища хтось запустив феєрверк



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися