Харківська міськрада буде ще обговорювати, як увічнити Кернеса

До порядку денного сесії включено близько 20 питань

Харківська міська рада на позачерговій сесії 30 грудня буде обговорювати як увічнити пам'ять міського голови Геннадія Кернеса. Про це пише Укрінформ.

"Проєкт порядку денного затверджений секретарем Харківської міської ради Ігорем Тереховим. До порядку денного включено близько 20 питань і" Різне ", і перше з них - про увічнення пам'яті Харківського міського голови Геннадія Кернеса", - розповіли в виданні з посиланням на міськраду.

Про те як буде увічнена пам'ять Кернеса буде відомо в день сесії.

"На сесії також повинні внести зміни в рішення про бюджет Харкова в цьому році та міської територіальної громади на 2021 і затвердити регламент міськради 8-го скликання", сказано в повідомленні.

За словами секретаря міськради, в.о. мера Харкова Терехова, за згодою депутатів міськради можуть перейменувати один з проспектів в місті, ім'ям Кернеса збираються назвати станцію метро, а також буде розглянути питання установки пам'ятника.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові пройшла похоронна церемонія мера міста Геннадія Кернеса. Спочатку тіло Геннадія Кернеса привезли в Благовіщенський собор на відспівування. Дороги навколо нього були перекриті, входи охороняла поліція. У церкві були припарковані автомобілі елітних марок. Попрощатися з покійним мером приїхав Михайло Добкін. Крім того, на похорон прибули політики та бізнесмени, серед яких є Кличко, Мураєв, Новинський, Фукс та ін.

Кернеса поховали близько 15:00. Під час церемонії похорону недалеко від кладовища хтось запустив феєрверк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися