Харківська поліція розповіла як буде охороняти Новорічні свята

Стежити за правопорядком буде кілька тисяч осіб

У Харкові на новорічні свята поліція залучить понад дві тисячі осіб для охорони порядку. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

"Наряди поліції націлені на чітке дотримання чинного законодавства та забезпечення якісного поліцейського сервісу", - уточнили в поліції.

Особливу увагу поліція приділить громадському порядку під час святкових заходів в центрі Харкова. Всього для забезпечення безпеки громадян у новорічну ніч на вулицях міста Харкова в традиційних місцях святкування, в харківському метрополітені, на залізничних станціях і в інших громадських місцях, на маршрутах патрулювання залучать 650 співробітників поліції і військовослужбовців Нацгвардії.

У святкові дні громадське харчування працює до 7 ранку, також харківський метрополітен буде перевозити пасажирів до 3:00 ранку.

Поліція просить громадян не порушувати громадський порядок, дотримуватись правил пожежної безпеки, дорожнього руху, використання піротехнічних засобів, бути обережними при виявленні підозрілих предметів і відразу повідомляти про це по спецлінії поліції "102".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові вже   затвердили план заходів до Нового року. Разом з відкриттям ялинки, 19 грудня, о 17:00 стартує традиційний новорічний ярмарок - вона буде проходити до 17 січня 2021 року включно. Крім ялинки, на площі Свободи з'явиться ковзанка та атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери. Декоративні світлодіодні ялинки будуть встановлені перед будівлею Історичного музею на площі Конституції і на клумбі на перехресті вул. Вернадського і Гімназійній набережній. Також головам районних адміністрацій буде запропоновано встановити новорічні ялинки в районах міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися