Новий рік в Харкові: яка буде погода на свята

Опади на уїк-енд будуть тільки злегка один день

У п'ятницю 1 січня 2021 року вночі буде без істотних опадів, вдень - невеликий дощ, місцями туман, ожеледь, на дорогах - ожеледиця, вітер - 7-12 м / с. Про це повідомляє Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

Температура повітря вночі буде близько нуля, вдень - 1-3 градусів тепла.

У суботу, 2 січня, прогнозують хмарну погоду, вночі - невеликі опади, місцями туман, ожеледь, вітер - 7-12 м / с. Температура повітря вночі - від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, вдень - 0-5 градусів тепла.

У неділю, 3 січня - хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, місцями на дорогах ожеледиця, вітер - 7-12 м / с. Температура повітря вночі - від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, вдень - 0-5 градусів тепла.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові на новорічні свята поліція залучить понад 2 тисячі осіб для охорони порядку. Наряди поліції націлені на чітке дотримання чинного законодавства та забезпечення якісного поліцейського сервісу", - уточнили в поліції. Особливу увагу поліція приділить громадському порядку під час святкових заходів в центрі Харкова. Всього для забезпечення безпеки громадян у новорічну ніч на вулицях міста Харкова в традиційних місцях святкування, в харківському метрополітені, на залізничних станціях і в інших громадських місцях, на маршрутах патрулювання залучать 650 співробітників поліції та військовослужбовців Нацгвардії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися