Курити шкідливо: в селі під Харковом жінка згоріла живцем через неакуратне поводження з сигаретою

Жінка отримала смертельне отруєння чадним газом, її чоловікові вдалося врятуватися

48-річна жінка загинула в результаті пожежі, що сталася 5 січня в селі Протоповка, повідомили в прес-службі ГУ ГСЧС в Харківській області.
"Інформація надійшла на пульт рятувальників близько п'ятої години ранку. На місце негайно виїхали рятувальники з місцевої пожежної команди. Пізніше до них приєдналася ще одна бригада бійців ГСЧС на автоцистерні", - зазначили у відомстві.
До моменту прибуття рятувальників полум'я охопило домашні речі в одній з кімнат житлового будинку на площі 16 квадратних метрів. Тіло господарки будинку пожежники виявили в процесі гасіння пожежі.
"За попередньою інформацією вона отримала смертельне отруєння чадним газом. На щастя чоловік загиблої зумів самостійно вибратися з задимленого приміщення", - уточнили в ГУ ГСЧС.
Станом на 5:40 пожежу локалізовано, о 06:20 вона була повністю погашена. На думку експертів, всьому виною стала необережність загиблої жінки під час куріння.
Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", під Харковом молода дівчина загинула в жахливому ДТП. Аварія трапилася з вантажним "Mercedes-Benz 814" та легковиком "Renault Logan". У правоохоронних органах зазначили, що 56-річний водій легковика в'їхав в задню частину вантажівки за яким сидів 48-річний водій. В результаті ДТП в легковому автомобілі загинула 20-річна пасажирка, водій отримав травми. Водій вантажівки не постраждав.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися