Харків'яни прихистили 2466 бездомних собак і котів у 2020 році

Харків'яни охоче забирають до своїх домівок безпритульних тварин

При цьому карантинні обмеження не вплинули на любов харків'ян до тварин. Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на КП "Центр поводження з тваринами".

У притулку повідомляють, що кожен п'ятий житель міста готовий "усиновити" бродячого кота або собаку. Всього за минулий рік новий будинок знайшли 2466 "вихованців" притулку - бездомних собак і котів.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харкові на вулицях живе найменше тварин.

"За даними незалежного підрахунку, проведеного в кінці 2019 року, у нашого міста кращий показник в Україні за кількістю бездомних собак. 43 тварин на 100 000 населення. Якщо порівнювати з попередніми роками, їх кількість значно зменшилася", - йдеться в повідомленні.

У харківському прес-клубі відбулася конференція, на якій фахівці розповіли про загальну картину. Віце-президент Асоціації зоозахисних організацій України Марина Суркова впевнена, що Центр поводження з тваринами працює неефективно.

"Ситуація в Харкові дуже погана, адже у нас єдине місто в Україні, де не гуманним шляхом регулюють чисельність бездомних тварин, навіть не регулюють, а знищують їх", - розповіла Суркова.

Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, що завдання потруїти бездомних тварин в Харкові назвали фейком.



Лика

8 січня 2021, 12:24

Не верю , ну хоть что пишите .. не верю и точка . Сколько мы кидаем объявлений о пристройстве, и ноль в результате практически! А тут сказочное пристройство .. вот куда только ? Случайно не на купянский заводик ? Юлька - пиздюдька , и тут решила пропиарится ...

Микола

6 січня 2021, 20:58

А сколько бездомных людей настоящая" власть" приютила и накормила дала им достойную работу и безбедную жизнь????

Микола

6 січня 2021, 20:54

А сколько бездомных людей власть приютила и накормила????

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися