Харків'янин, який напав на відділення "Укрпошти", отримав по заслугах: що вирішив суд

Злочинець захопив відділення "Укрпошти" і вимагав звільнити загадкову особистість

Суд в Харкові засудив до 10 років позбавлення волі Володимира Безуха. У 2017 році він захопив заручників в "Укрпошті" перед Новим роком.

За інформацією слідства, обвинувачений захопив заручників, тримав їх у поштовому відділенні, погрожуючи при цьому вибухівкою, ножем і предметом схожим на пістолет. Злочинець вимагав звільнити з в'язниці якусь особистість, але при цьому не називав імені.

Експертизи підтвердили, що в момент скоєння злочину і винесення вироку, обвинувачений не мав проблем з психічним здоров'ям.

Це далеко не перший випадок нападу на пошту. Влітку в Харкові невідомий, озброєний палицею, пограбував відділення "Укрпошти". Касира і іншого співробітника він зв'язав і закрив в підсобці.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", під Харковом невідомі з ножем пограбували родину з тримісячною дитиною. Історія про це з'явилася в Instagram у користувачки kachurivskaya, на яку і вчинили напад. Дівчина зазначає, що грабіжники поводилися агресивно, погрожували ножем її тримісячній доньці, побили собаку, намагалися її згвалтувати і винесли з будинку більше двох тисяч доларів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися