Музеї і театри Харківщини закриють свої двері перед відвідувачами

Посилені карантинні заходи привели до закриття музеїв і театрів Харкова

Харківські культурні заклади будуть закриті для відвідувачів з 8 до 25 січня включно. Причиною цього є оголошений на території всієї України локдаун.

У грудні 2020 року Кабінет міністрів України прийняв постанову про введення посилених карантинних заходів в Україні на 16 днів - з 00:00 8 січня 00:00 25 січня.

Однак, з 8 до 25 січня включно в різних установах культури будуть організовані онлайн-програми - факультативи - виставки та інше. Слідкуйте за офіційними сторінками.

Попередньо, з 25 січня музеї і театри знову будут працювати згідно зі своїм звичайним графіком роботи.

Також видання "Харків.Коментарі" розповість, до ак буде працювати парк Горького . Відзначається, що, незважаючи на відкриту територію парку, до 24 січня будуть закриті Квест-кімнати, Розважальний центр і Динопарк. Всі кафе працюватимуть виключно на винос.

Нагадаємо, в парку Горького, 25 грудня відкрився перший в місті парк динозаврів під відкритим небом. "Юрський період" розташований біля футбольних полів. Майданчик займає більше 1 гектара землі, на якому знаходяться більше 40 інтерактивних скульптур динозаврів у натуральну величину і розміром до 26 метрів. На жаль, до 24 січня відвідати його не вийде.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися