У Харкові відключають опалення: які райони зачеплено

Ремонтні роботи залишать харків'ян без опалення практично на весь день

У Московському і Слобідському районах Харкова відключили опалення по ряду адрес, повідомили Depo.Харків в прес-службі "Харківських теплових мереж".

За даними комунальників, опалення в зв'язку з проведенням ремонтних робіт до 18:00 11 січня відключено на вулиці Героїв Праці, 47-е, о 21:00 - в проїзді Садовому, 15/1, 15/2, 15/3 і на проспекті Григоренко, 14. Також немає опалення на вул. Самаркандської, 17, де розташована школа №173.

Крім того, немає гарячого водопостачання за наступними адресами: вул. Ак. Барабашова, 1/36, вул. Біблика, 7, п-д Садовий, 15/1, 15/2, 15/3, пр. Григоренка, 14, вул. Самаркандська, 17 (школа №173).

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харківській мерії розповіли, скільки надійшло заявок про перебої з опаленням. У Харкові ремонтні бригади тепломереж працюють цілодобово, але від жителів міста продовжують надходити скарги на проблеми з опаленням. Про це на брифінгу в міськраді заявив віце-мер з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко. Чиновник підтвердив, що через проблеми в мережах подачу тепла відключають на 3-4 години.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися