Пес харківських прикордонників з честю виконав свій службовий обов'язок

Пес Філ зумів "понюхати" пакет з наркотичним засобом, який сховали в пакеті з перцем

Службовий пес харківських прикордонників на прізвисько Філ в черговий раз продемонстрував свій професіоналізм - виявив наркотики в пакеті з перцем. Подробиці повідомили в прес-службі Слобожанської митниці.

Події відбувалися на контрольному пункті пропуску "Гоптівка". Для митного огляду було зупинено вантажний автомобіль, який слідував з української території в Російську Федерацію. Службовий пес Філ відреагував на водія автомобіля. Митники прийняли рішення оглянути кабіну машини і виявили, що під водійським сидінням знаходиться ящик з посудом. Серед посуду був захований пакет з перцем, всередині якого виявився ще один пакет - з наркотичним засобом. Його-то і "пронюхав" Філ.

Відносно воїна був складений протокол про порушення митного кодексу України (ст. 483 - приховування товарів від митного контролю). Наркотик вилучено та передано працівникам СБУ.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харківські прикордонники затримали контрабандну партію одягу на кордоні з Росією. За допомогою оптико-електронних приладів прикордонники зафіксували рух в сторону кордону з РФ трьох транспортних засобів. У районі села Красне в Харківському районі контрабандисти намагалися переправити через кордон сім тюків з жіночим одягом. Як повідомили в Держприкордонслужбі, товар був підготовлений для переправлення з України в Росію. Товарно-матеріальні цінності будуть передані співробітникам правоохоронних органів. Тривають заходи щодо встановлення власника.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися