У Харкові на площі проходить протест: Боротьба за чисте повітря (ФОТО)

Харків'яни проведуть автопробіг проти діяльності коксохіму

У Харкові на площі Свободи зібралися люди. Стартує автопробіг проти діяльності коксового заводу. Про це очевидці повідомили в соцмережах.

Люди тримають в руках прапори України, червоно-чорні прапори та прапори з написами "Коксохім вбиває нас". Акція "Поверніть нам чисте повітря" була запланована і в ній анонсували участь близько 100 автомобілів.

Активісти проїдуться від Держпрому з боку університету Каразіна, далі по проспекту Науки через вул. Новгородську, а потім по Сумській і до площі Конституції. Далі колона проїде по проспектах Гагаріна, Льва Ландау і Героїв Сталінграда і через Московський проспект повернеться в центр - на Павловську площу в район скверу "Стрілка".

Нагадаємо, під стінами Харківської ОДА пройшла акція протесту проти високих тарифів. "Це підвищення ще сильніше вдарить по кожному з нас і по моїй родині персонально. У мене батько-пенсіонер з бабусею живе, і так багато на що не вистачає грошей, так ще й тарифи будуть сильніше бити", - розповів організатор акції Олександр.




харків'янин

16 січня 2021, 11:31

та кому ж належить той Коксохім??? Хто там кому шлях перебіг? А викиди від автопробігу точно що доєднаються до викидів Коксохіму і теж вб'ють когось..., чи це вже не цікаво

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися