Деякі будинки Харкова залишилися без тепла (АДРЕСА)

Тепла позбавляться будинки Київського району за наступними адресами

З 8.00 до 20.00 18 січня відключили теплопостачання в частині Київського району. Це пов'язано з усуненням дефекту трубопроводу по вулиці Матюшенко, 5, - повідомили в комунальному підприємстві "Харківські теплові мережі".
Від теплопостачання відключені будинки за такими адресами:
вулиця Матюшенко, 3, 3А, 5, 7, 9, 11;
вулиця Гастелло, 11/13 (школа № 110);
вулиця Шевченка, 133 (дитяча поліклініка №23);
вулиця Челюскінців, 3 (підстанція "швидкої" допомоги).
Крім того, опалення не відновили в Новобаварському районі по вулиці Полтавський Шлях, 13. Там відключили тепло 17 січня, обіцяють підключити до 12.00 18 січня.
Відзначимо, в Харків прийшли морози. На цьому тижні синоптики прогнозують до мінус 28 градусів вночі і до мінус 17 градусів вдень. Найхолоднішим днем виявиться середа, 20 січня. При цьому, буде температурний стрибок - до кінця тижня повітря прогріється до плюс трьох градусів.
Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харків'янам з семи районів відключили воду. У КП повідомляють, що відключення відбудуться через проведення ремонтно-відновлювальних робіт.
Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, що харків'янам слід приготуватися до рекордних морозів. У найближчі дні в Харкові різко і сильно похолодає. Істотне зниження температури очікується з суботи, 16 січня. Протримаються морози кілька днів. Потепління очікується тільки до кінця наступного тижня, в четвер-п'ятницю.



Вольдемар

19 січня 2021, 06:26

Купить твердотопливный котел - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления http://tepllo.pp.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися