Терпець урвався: протестуючі перекривають трасу Київ - Харків

Протестуючі мають намір перекрити всі нерегульовані переходи на Харківщині

Протести на Харківщині проти підвищення тарифів набирають нових обертів. Велика група протестуючих почала перекривати дорогу Харків - Київ. Один з лідерів протестів, Сергій Каплін, закликає на цьому не зупинятися і перекривати всі нерегульовані пішохідні переходи в регіоні з метою змусити владу звернути увагу на проблеми простих громадян, пов'язані з підвищенням тарифів.

"Ми вважаємо, що необхідно зробити облік всіх нерегульованих переходів по всій країні, за кожною активною групою закріпити свою ділянку і перекривати трасу Харків-Київ", - заявив Каплін.

Каплін наголосив, що Україна є однією з найбагатших на газ країн, тому немає необхідності надмірно підвищувати плату за нього.

Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, що Терехов не має наміру піднімати тарифи на опалення і гарячу воду.

"Я прийняв рішення: тарифи для городян на опалення і гарячу воду підніматися не будуть. Вони залишаться на рівні 2018 року. Я розумію, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, буде незадоволений цим рішенням, але я йому не зраджу, і всю відповідальність за нього беру на себе", - написав Терехов.

Йдеться про рішення, яке, 30 листопада, прийняла Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Нові тарифи повинні були вступити в силу з 1 грудня і згідно з ними, опалення повинно було подорожчати на 18,7%, а гаряча вода - на 15,19%. Однак тоді нічого не підвищили через те, що нові тарифи для населення можуть застосовуватися тільки з моменту укладення індивідуального або публічного договору.



Вольдемар

19 січня 2021, 06:12

Купить твердотопливный котел - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления http://tepllo.pp.ua

Юрий

18 січня 2021, 14:04

Давно пора перекрыть бездонные карманы кучке нелюдей сосущей с народа страны все соки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися