У Харкові тарифи на опалення та гарячу воду не підвищать: Рішення прийнято

Згідно з рішенням, тарифи на тепло і гарячу воду для населення зростати не будуть, в той час, як тарифи для бюджетних та промислових підприємств будуть підвищені

Харків'янам не підвищуватимуть тарифи на опалення та гарячу воду до кінця опалювального сезону. Відповідне рішення прийняли 20 січня на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Своєю чергою, тарифи для бюджетних та промислових підприємств підвищать. Як зазначив директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, підвищення тарифів зумовлене зростанням ціни на газ і підвищенням розміру прожиткового мінімуму.

Секретар міської ради Ігор Терехов зазначив, що до кінця опалювального сезону тарифи на опалення і гарячу воду для населення не переглядатимуться, незалежно від того, яка організація постачає тепло. Тарифи залишаться на рівні 2018 року. Також він пообіцяв виділити кошти з міського бюджету, якщо вони знадобляться для збереження платіжного балансу теплопостачальних організацій.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі програми "Сніданок з 1+1" розповів, що Ігор Терехов має право не підіймати тарифи на опалення і гарячу воду для людей.




Вольдемар

21 січня 2021, 07:17

Купить твердотопливный котел - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления http://tepllo.pp.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися