У Харкові більше 250 будинків залишаться без опалення та гарячої води

Жителі двох харківських районів залишаться без гарячої води та опалення на добу

У Немишлянському та Індустріальному районі з 8 ранку 26 січня і до 8 ранку 27 січня відключать опалення і гаряче водопостачання. Про це повідомили в пресслужбі комунального підприємства "Харківські теплові мережі".

Відключення пов'язане з проведенням ремонтних робіт на вулиці Рибалко. У Немишлянському районі від опалення відключать 218 житлових будинків, чотири школи, п'ять дитячих комбінатів, три лікувальні заклади та три відомства. Від гарячого водопостачання: 175 житлових будинків: чотири школи, п'ять дитячих комбінатів, три лікувальні заклади та три відомства. Відключення обмежаться Московським проспектом, вулицями Харківських Дивізій, Рибалко, Ощепкова, Танкопія, Пожарського, Багратіона і бульваром Б. Хмельницького.

В Індустріальному районі опалення та гаряче водопостачання відключать в 34 житлових будинках, в одній дитячій комбінаті на території, обмеженої вул. С. Потоцького та ін. Олександрівським.

Нагадаємо, в Харківській області очікується аномальне потепління завдяки винесенню повітряних мас з південного заходу. З 22 до 26 січня буде хмарно з проясненнями. В окремі дні будуть проходити дощі, і спостерігатимуться тумани.




Джерело: https://www.hts.kharkov.ua/

Борис.

28 січня 2021, 23:41

На 27 мкр нет гор-воды уже 4 дня. В ночь на 28 отключено отопление. В статье указано два района. Но речь о Слободском (Коминтерновский). Без предупреждения и невозможно узнать сроки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися