У Харкові до кінця квітня перекрили рух на пр. Льва Ландау

На проспекті Ландау перекрили рух по комунальному шляхопроводу

У Харкові з 4 лютого по 30 квітня обмежили рух транспорту по Комунальному шляхопроводу на проспекті Льва Ландау. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міськради.

Відзначається, що дорогу перекривають через капітальний ремонт комплексу транспортних споруд. Рух організували за вільними від виконання робіт смугах.

Нагадаємо, до 1 травня 2021 року в Харкові заборонили рух транспорту по вулиці Михайла Водяного на ХТЗ. Проїзд обмежили на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального. За даними Департаменту інфраструктури Харківської міськради, це пов'язано з продовженням ремонту каналізаційної мережі. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішка Крала, Молодіжної, Луї Пастера та іншим прилеглим.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Харківська область знаходиться на першому місці серед областей всієї України по сміттю. Він розповів, що за 2020 рік екоінспекція знайшла по Україні 2144 стихійних звалищ. З цієї кількості прибрали тільки 60%. Порушники вимог природоохоронного законодавства виписали штрафи в розмірі 100 млн грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися