У Харкові знайшли зниклу школярку: Дівчинка збиралася їхати на Донбас (ФОТО)

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з підлітком, який втік з дому

Правоохоронці відшукали зниклу 14-річну дівчинку. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Відзначається, що школярка пішла з навчального закладу в Первомайську, а додому не повернулася. Шукали підлітка всі наряди поліції. Правоохоронці встановили, що дівчина прибула до Харкова та зранку, 12 лютого, відшукали її на залізничному вокзалі.

n9SXlGUS7nWIRQCQy4IZg53c8.jpg

За словами неповнолітньої, вона пішла з дому через постійні конфлікти в сім'ї. Дівчина просила милостиню біля церкви коло Центрального ринку, щоб дістати гроші на нічліг та квиток на поїзд до Слов'янська. Родичів та знайомих в даному місті у сім'ї немає. Поліціянти провели з підлітком профілактичну бесіду. Вирішується питання про притягнення батьків дівчини до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, в Харкові знайшли тіло зниклого хлопчика Антона Логвинова. Хлопця виявили на стику Павлового Поля та Олексіївки. За словами родичів підлітка, він ніколи не тікав з дому та дзвонив матері щогодини. Жінка почала хвилюватися, коли в черговий раз він з нею не зв'язався. Останній раз смартфон показував його місцеперебування у церкві біля Інституту низьких температур. Його знайомі розповіли, що підлітку подобається лазити по покинутим об'єктам. Правоохоронці з'ясували, що хлопець впав з моста. У поліції вважають, що його можливо вбили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися