Під Харковом вже тиждень шукають дитину Другої світової війни (ФОТО)

У Харківській області шукають бабусю, яка страждає від шизофренії

Співробітники Лозівського районного відділу поліції шукають зниклу Галину Іванівну Чех, 1942 року народження. Про це повідомили в пресслужбі поліції.

Відзначається, що жінка пішла з дому ще 11 лютого і її досі не знайшли. Вона жила в селі Вільне Лозівського району. Бабуся була одягнена в темно-помаранчеву куртку, чорні штани та калоші фіолетового кольору. Правоохоронці зазначили, що у неї шизофренія. Будь-яку інформацію про зниклу попросили повідомити за телефонами: 0667084960, 0574590064.

gsQKoE9JOcA_YCP1H-um_83WK.jpg

Нагадаємо, в Харківській області правоохоронці за кілька годин знайшли 16-річну дівчинку. Батьки три дні не могли її знайти. Батьки не знали, де знаходиться дитина з 13 лютого. З дівчиною та її батьками співробітники поліції провели профілактичну бесіду.

Раніше "Коментарі" розповіли, що у Харкові знайшли тіло зниклого хлопчика Антона Логвінова. Хлопця виявили на стику Павлового Поля та Олексіївки. За словами родичів підлітка, він ніколи не тікав з дому і дзвонив матері щогодини. Жінка почала хвилюватися, коли в черговий раз він з нею не зв'язався. Останній раз смартфон показував його місцеперебування у церкві біля Інституту низьких температур. Його знайомі розповіли, що підлітку подобається лазити по покинутим об'єктам. Правоохоронці з'ясували, що хлопець впав з моста. У поліції вважають, що його можливо вбили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися