У Харкові попрощалися з молодим героєм АТО: Хоробрий хлопець захищав свою Батьківщину (ВІДЕО)

У Харкові попрощалися з воїном АТО, який загинув в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої

Сьогодні, 17 лютого, в Харкові попрощалися із загиблим воїном Збройних сил України Дмитром Мироненком, який захищав Україну ще з 2017 року. Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі "ВЕХА (Харків)".

Відзначається, що хлопець загинув ще 14 лютого на Донбасі. Йому було всього 26 років, а попрощатися з ним прийшли рідні, друзі, однокласники та брати по зброї. Дмитра поховали на харківському цвинтарі №18.

"Дуже тяжко бути на прощанні, адже ти втрачаєш своїх побратимів, військовослужбовців. Це був його другий військовий контракт. Дмитро був хоробрим, він з гідністю та честю виконав свій професійний обов'язок, захищаючи свою Вітчизну. Шана велика його батькам, у нашому батальйоні він навічно залишиться завжди усміхненим та бадьорим", – сказав заступник командира 122 окремого аеромобільного батальйону Ігор Сук.

Мироненко Дмитро навчався до дев'ятого класу в 38-й школі, та вже у 2015 році закінчив коледж управління інформаційних технологій. Це був вже другий військовий контракт чоловіки. Про нього все відгукуються як про хороброго хлопця, який з гідністю та честю захищав свою Батьківщину на фронті.

Нагадаємо, Дмитро Мироненко загинув в районі Новолуганська в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої разом з капітаном Олександром Войтенком (1984 року народження) та старшим солдатом В'ячеславом Олексієнком (1987 року народження).




Джерело: https://t.me/vekha/15967
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися