У Харкові капітальний ремонт Лісопарку обійдеться вже в 100 мільйонів

На капітальний ремонт доріжок та місць відпочинку в Лісопарку знову додали грошей

Управління екології та доброустрою Харківської міськради оголосило закупівлю на 17,8 млн. Грн. на капітальний ремонт доріжок та місць відпочинку в Лісопарку. Про це повідомили в харківському антикорупційному центрі, посилаючись на систему державних закупівель "Прозорро".

Відзначається, що основні роботи, на які витратять гроші - це покриття 25000 кв. м доріжок з щебенево-піщаної суміші. Це вже третя закупівля на капітальний ремонт доріжок та місць відпочинку в Лісопарку. У 2019 уклали договір, суму якого зменшили. Остаточна сума склала 33,5 млн. грн. У 2020 році уклали ще один подібний договір. На цей раз на суму в 49 млн. Грн. Якщо врахувати останню закупівлю, то вартість реконструкції Лісопарку вже становить 100 млн. Грн

Нагадаємо, харківські військові купують олію за завищеними цінами. Так, військова частина 3017 уклала угоду з ТОВ "Артіс Плюс Груп" про придбання 3000 кг масла за ціною 66,66 грн / кг. Загальна сума угоди склала 199,98 тис. Грн. Це значно дорожче, ніж аналогічні угоди в інших військових частинах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися