Наркомесенджер: на Харківщині дилер торгував наркотиками в Telegram-каналі

У Краснограді чоловік з Дніпропетровщини зі своїми поплічниками продавали наркотики через популярний месенджер

У Краснограді Нацполіція викрила власника каналу у месенджері Telegram, який продавав через цей канал наркотики. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Наркодилером виявився 28-річний чоловік родом із Дніпропетровської області. Він організував мережу зі збуту наркотичних речовин на території міста Красноград та Красноградського району Харківської області.

Правоохоронці Красноградського  районного відділу поліції провели ряд обшуків, в тому числі за місцем мешкання зловмисника.

"Слідчі вилучили згортки з різними наркотиками та психотропними речовинами, електронні інформаційні системи, якими користувався чоловік, а також автомобіль, на якому він перевозив наркотики", - повідомили у прес-службі Нацполіції.

Наразі проводяться слідчі дії, триває досудове розслідування, встановлюються інші учасники злочинної наркосхеми.

Кримінальне провадження було відкрите за статтею 307 ККУ: незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Ймовірному зловмиснику загрожує до 8 років ув'язнення.

Наразі обговорюється питання щодо обрання запобіжного заходу та повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Нещодавно у Харківській міській раді дали розпорядження правоохоронцям взяти під жорсткий контроль ситуацію з розповсюдженням наркотиків у місті та області. "Коментарі" повідомляли, що місцеві жителі скаржаться на те, що у дворах постійно шукають "закладки" та всюди підпільно розливають алкоголь.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися