В Харкові безкоштовно вакцинуватимуть домашніх тварин від сказу

Щеплення робитимуть на усіх дільницях "Жилкомсервісу"

З 2 березня в Харкові стартує планова вакцинація домашніх тварин проти сказу. Про це повідомляє прес-служба міської ради Харкова, передають "Коментарі. Харків".

У міськраді з посиланням на Департамент житлового господарства повідомили, що прищепити кішок і собак можна буде на усіх дільницях КП "Жилкомсервіс" Харкова. Вакцинацію проводять для домашніх тварин, власники яких проживають у будинках комунальної форми власності.

Щеплення робитимуть безкоштовно. Власникам тварин необхідно буде сплатити лише за довідку. Її вартість становить 5 гривень.

Інформаційні оголошення про дату, місце і час проведення вакцинації обіцяють розмістити на дошках оголошень на житлових будинках. Подробиці можна дізнатися за телефонами: (057) 760-72-93; (057) 252-51-00; (057) 775 -33-10.

Сказ - небезпечне зоонозне захворювання як для тварин, так і для людей. Вилікувати його неможливо, проте можна запобігти його виникненню шляхом регулярної своєчасної вакцинації.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що через сказ домашнього кота в частині Харкова оголосили карантин. В Основ'янському районі міста хвора тварина покусала двох жінок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися