У Харкові в метро стане чисто: за справу взялася міськрада одразу після флешмобу Нацкорпусу "Успішне місто"

Після того, як в соцмережах почали масово з'являтися фото сміття в метро та переповнених смітників біля будівлі міськради, влада звернула увагу на стан гігієни у Харківському метрополітені

У міськраді зобов'язали відчистити переходи Харківського метрополітену та прилеглу територію. Про це повідомили у прес-службі Харківської мерії.

Сьогодні відбулася робоча нарада у міськраді, на якій в.о. мера Ігор Терехов дав доручення керівництву КП "Підземне місто" навести лад у метро. Він зазначив, що у переходах брудно і того рівня прибирання зовсім не вистачає для того, аби було чисто.

"У нас метро відкривається о 5:30, тому до 6:00 всі урни повинні бути прибрані. До 7:00 пройде основний пасажиропотік. Просто мити не вийде. Потрібно вичищати все з миючими засобами, як годиться. Повинно бути чисто", - заявив він.

Керівництво КП "Підземне місто" пообіцяло прибирати краще, розробити новий графік, аби усі клінингові заходи були виконані до початку людського потоку в метро, а також проводити прибирання двічі на день.

Знаково, що з початку тижня активісти Нацкорпусу та їхні послідовники по всьому місту влаштовують флешмоби з нанесення на ями, смітники, прорвані труби, розламані будівлі та інфраструктуру трафаретні написи "Успішний Харків Терехова".


В організації кажуть, що міська рада довела місто до того, що біля усіх визначних місць, пам'яток та пам'ятників встановлені величезні переповнені смітники, з яких випадає сміття. Вони сподіваються своїм флешмобом привернути увагу влади до нагальних проблем міста.

picture
Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Слобідському районі Харкова просто з підвалу будинку вирізали та вкрали 50 метрів чавунних каналізаційних труб.



Джерело: https://www.city.kharkov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися