Завтра в Харкові поблизу «Барабашово» перекриють рух, а громадський транспорт змінить маршрут

Рух трансопрту перекриють з 7 години ранку до закінчення робіт

Завтра, 28 лютого, в Харкові перекриють рух транспорту поблизу ринку "Барабашово". Деякий громадський транспорт знов змінить маршрут, а деякі трамваї не курсуватимуть. Про це повідомляє прес-служба міської ради Харкова, передають "Коментарі. Харків".

З 7 години ранку, в п’ятницю, рух транспорту буде заборонений на перехресті проспекту Ювілейного та вулиці Академіка Павлова.

У міській раді з посиланням на Департаменті інфраструктури повідомили, що перекриття дороги пов'язано з виконанням рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 29.01.2020 №33 "Про демонтаж спеціальних конструкцій". Рух відкриють після завершення робіт.

Рух трамваїв буде заборонено по вулиці Академіка Павлова, на ділянці від вулиці Героїв Праці до провулку Салтівського, а також рух тролейбусів по проспекту Ювілейному, на ділянці від проспекту Льва Ландау до розворотного кола "Станція метро "Академіка Барабашова". У зв’язку з цим, трамваї №16 і 16А не будуть ходити, а трамвай №27 курсуватиме за таким маршрутом: Новожанове - вулиця Москалівська - вулиця Гольдбергівська - вулиця Молочна - площа Захисників України - проспект. Московський - вулиця Академіка Павлова - вулиця Віринська - вулиця Мойсеївська (ст. м. "Київська") - вулиця Шевченка - вулиця Героїв Праці - проспект Тракторобудівників - розворотне коло "Салтівське".

Тролейбус №24 їздитиме за маршрутом: 602 м/р - проспект Ювілейний - проспект Льва Ландау - проспект Московський - ст. м. "Турбоатом".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на площі Свободи в Харкові на чотири дні обмежують рух транспорту: святкуватимуть Масляну.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися