На вихідних в Харкові святкуватимуть Масляну: програма заходів в парку Горького

В парку Горького пообіцяли 7-метровий стовп з подарунками та народну дискотеку

В ці вихідні харків’ян та гостей міста запрошують приєднатися до святкування Масляної в парку Горького. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі міської ради Харкова.

Проводжатимуть зиму в парку культури і відпочинку два дні: 29 лютого і 1 березня. Організатори свята обіцяють ярмарок з традиційними масляними частуваннями, тематичні фотозони, майданчики для конкурсів і забав та опудало Марени. Гостей свята будуть зустрічати ряджені. Вони пригощатимуть бубликами всіх, хто їм станцює або заспіває.

В суботу та неділю з 13:00 на головній сцені парку пройде інтерактивна програма для дітей "Пригоди на Масляну", а у розважальному центрі відбудеться дитяча дискотека.

О 17:00 на головній сцені парку стартує конкурсна програма для дорослих. Організатори обіцяють бій на мішках, перетягування канату, конкурс на поїдання млинців та бої півнів. Крім того, всі бажаючі зможуть взяти участь у масляній забаві "Крижаний стовп". За всім відомими правилами, учасникам необхідно буде піднятися на верхівку стовпа, щоб добути один з подарунків. У якості призів обіцяють: порося, курку, взуття та напої. Цього року обіцяють стовп заввишки 7 метрів.

У неділю, 1 березня, о 19:00 відбудеться традиційне спалення опудала Марени. Завершаться святкування дискотекою в народному стилі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на головній площі Харкова частково перекриють рух - будуть готуватися до Масляної.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися