У Харкові перекриють цілу вулицю: Знаємо як об'їхати

У Харкові, 19 березня, перекриють вулицю

Завтра, 19 березня, з 10:00 та до 16:00 в Харкові перекриють рух транспорту по вул. Івана Камишева на ділянці від пров. Білостоцького до вул. Михайлика. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що об'їхати перекриту ділянку можна буде по прилеглих вулицях: пров. Білостоцькому, Салтівському шосе, вул. Михайлика та іншим прилеглим вулицям.

Нагадаємо, в Харкові з 10 березня по 20 квітня 2021 роки заборонили рух транспортних засобів по вул. Пушкінській, на ділянці від пров. Мечникова до вул. Короленка, об'їзд закритої ділянки організували по прилеглих вулицях: пл. Конституції, пров. Мечникова, пл. Театральній та ін. А до 28 березня заборонили рух транспортних засобів по вул. Донець-Захаржевського, на ділянці від пров. Мечникова до площі Театральної, об'їзд закритої ділянки організували по прилеглих вулицях: Сумської, Пушкінської, площі Театральній та пров. Мечникова. Крім цього до 30 квітня 2021 року обмежили рух по просп. Льва Ландау (комунальний шляхопровід), пропуск транспортних засобів організували по вільній від виконання робіт смузі.

Раніше "Коментарі" розповіли, що на сайті міськради, 17 березня, з'явилася петиція, в якій харків'яни вимагають у влади опублікувати на зупинках громадського транспорту чіткий графік руху.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися